Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody v Měrovicích 24.7.2010

Celkem počachrovaná sestava vyrazila zkusit štěstí na 3B do Měrovic. Loni tam bylo málo družstev můžu,  placka vyšla na každého. Letos tomu bylo jinak, sešlo se 8 družstev mužských a již druhý útok Rokytnice nasadil laťku hodně vysoko.

Ostatní borci, kteří měli na dobré časy, ovšem nedokončili, takže po prvním kole jsme byli 4tí s časem kolem 28s.

Náš první útok nebyl zcela podařený, změny v sestavě, pomalejší B hadice, čas mohl být pod 25s, pokud by stroj nemusel čekat.

 

V druhém kole se čas po 3. místo držel na 26s, ale pak 2 družstva před náma zaběhla dobře, takže pešek, časy kolem 20s neděláme. No i kdyby, stejně se nepodařil, B hadice nebyly opět roztáhlé, ztratila se voda a zřejmě tim jak neměla kam jít, tak pohla spojem na motoru, ten vystřelil a zrovna když jsem to chtěl strojník namontovat, voda opět byla:)

 

 

Pivko bylo v Měrovicích výborne, počasí chladivé, jen Lico měl smutek na tváři, když zjistil, že není kabanos.
Také jsme se opět přesvědčili, o nedomrlosti sklopných terčů. Drtivá většina týmů nedoběhla ke čáře (včetně nás), na nástřik by neměli šanci. Tak bylo k smíchu, jedno družstvo to chtělo vzdát, košař vytáhl savic, motor bežel na volnoběh, špicař to nevěděl a stejně tím čůrkem, terč shodil.....

 

+JP+

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

za 11 sekund

fita, 26. 7. 2010 16:19

tak děcka voda byla v mašině za 11 sekund a koš po mém doteku až v kadi za 4s,jo a taky po dlouhé době pořádné video.Lico nejseš jedinej komu chyběla klobáska i ja sem měl chut(nebo hlad)jak blazen(doma slabej vykon tak i slabej oběd :) )

Re: za 11 sekund

Lico, 28. 7. 2010 13:06

Koš byl dobrej, což se bohužel nedalo říci o výkonu celého předku včetně mé maličkosti. Když Ti tak koš sedne v Hrušce na 2B může z toho být zajímavý čas, ale hlavně se šetři do Mořic a moc netrénuj -:)